Blog

ASUS Zenpad 3S 10

De maand augustus in reviews

Ai, veel te laat hierbij wat over m’n productreviews van augustus. Door de drukte met mijn stage en schrijfwerkzaamheden is het tikken van dit overzichtje erbij ingeschoten. Ik heb drie reviews voor je in de aanbieding.

ASUS Zenpad 3S 10

Het aantal premium Android-tablets is dit jaar vooralsnog op één hand te tellen. De interesse van fabrikanten is enorm gedaald, met name omdat consumenten nog maar weinig tablets kopen. ASUS durfde het aan om toch een duur (399 euro) model met Android 6.0 uit te brengen. Qua ontwerp en specificaties is het duidelijk dat ‘ie de concurrentie aangaat met de iPad, en dat doet hij heel aardig. Lees alles over de ASUS Zenpad 3S 10 in mijn review voor Androidworld.

ASUS Zenpad 3S 10

Vernee Apollo Lite

Een smartphone waar ik lang naar heb uitgekeken, is de Vernee Apollo Lite. Een nieuw en onbekend merk dat voor 199 euro een high-end telefoon belooft: dat test ik graag. En ik ben niet teleurgesteld. De Apollo Lite biedt veel waar voor zijn geld en is een uitstekende koop, mits je niet teveel eisen stelt aan de camera. De gedetailleerde review is te lezen op Androidworld.nl.

Vernee Apollo Lite

LG G5 met modules

Over de deels modulaire LG G5 ben ik minder enthousiast. De telefoon heeft weliswaar een mooi scherm, uitstekende specs en een prachtige camera, maar op andere vlakken stelt hij teleur. En dat is een kwalijke zaak, want de G5 kost ruim 500 euro. In mijn review voor Foon4u schrijf ik dan ook dat je beter af bent met een concurrent, bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 of Huawei P9. Mijn ervaringen met de camera- en audio-modules van de G5 zijn trouwens hier terug te vinden.

LG G5

Door naar september!

© Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.