Blog

Umi Super

De maand juli in reviews

Het is vakantie en mooi weer dus ik houd het kort; ik heb de afgelopen maand één smartphone getest. Hier vind je de link en een voorproefje van de producten die ik in augustus ga reviewen.

Umi Super

Wat ik erg interessant vind aan smartphones van onbekendere merken als Vernee, Elephone en Umi, is dat ze vaak een enorm scherpe prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Voor Androidworld mocht ik de Umi Super aan een review onderwerpen. Deze telefoon combineert een metalen behuizing met krachtige hardware en een vrijwel pure Android 6.0-ervaring. Oh, en hij heeft features als een USB-C-poort en vingerafdrukscanner. Prijskaartje? Slechts 200 euro. Na twee weken gebruik ben ik positief verrast; ook deze ‘Chinaphone’ levert veel voor weinig. Al betekent dat niet dat hij perfect is: de camera’s zijn belabberd, bijvoorbeeld. Maar wie een prima telefoon voor weinig geld zoekt, doet er goed aan mijn review door te nemen.

Umi Super

Augustus

Deze maand heb ik de LG G5 met bijbehorende modules om te testen, en wacht ik op de levering van de Xiaomi Redmi Pro. Ook ontvang ik naar verwachting binnen enkele weken mijn reviewsample van de Vernee Apollo Lite, die al in mei zou verschijnen. Productieproblemen, zegt het bedrijf. Nu hij eindelijk te koop is, hoop ik snel te kunnen testen of deze 199 euro kostende telefoon de hype waarmaakt. Tenslotte verschijnt later deze maand de review van een high-end apparaat dat ik momenteel review, maar nu verder niets over kan zeggen.

Zonnige groet 🙂

© Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.