Blog

Samsung Galaxy S7 Edge

De maand april in reviews

De maanden vliegen voorbij, ongelooflijk hoe snel het gaat. Over minder dan twee maanden start m’n zomervakantie al – #zinin – en heb ik alle tijd om product-reviews te schrijven. In april vermaakte ik me voornamelijk met mijn studie, en testte ik twee smartphones.

Samsung Galaxy S7 Edge

Met veel interesse keek ik uit naar Samsung’s nieuwste vlaggenschip: de S7 Edge. De afgelopen weken heb ik hem uitgebreid getest en ik ben onder de indruk – al had ik dat al verwacht. Een smartphone die 800 euro kost, moet simpelweg overtuigen. En dat deed de S7 Edge, onder andere met zijn fantastische camera en goede prestaties (snelheid en accuduur). Maar ja: 800 euro blijft een hoop geld. Gelukkig kost het lezen van mijn review niets, dus hierbij 😉

Samsung Galaxy S7 Edge

Honor 5X

De Galaxy S7 Edge is een topper, maar de Honor 5X bewijst dat een goede smartphone geen fortuin hoeft te kosten. Ik kreeg de telefoon al in maart, maar de review werd in april gepubliceerd. Dus hierbij kort mijn bevindingen: de Honor 5X, die voor 229 euro over de toonbank gaat, combineert een metalen ontwerp met vlotte hardware en een lange accuduur. Ook is ‘ie voorzien van foefjes als een vingerafdrukscanner en krijgt hij binnenkort een update naar Android 6.0. Helaas blijft de EMUI-software een struikelblok. Maar al met al is de Honor 5X een betaalbare smartphone die veel waar voor zijn geld biedt. Check de review op Foon4u.nl.

Honor 5X

Wileyfox Storm

Tenslotte legde ik de Wileyfox Storm op de pijnbank. De telefoon – die op papier prima specificaties heeft – bleek een teleurstelling. De adviesprijs van 280 euro is naar mijn mening dan ook te hoog. Veel onderdelen, waaronder het beeldscherm, weten niet te overtuigen en de camera en accuduur zijn simpelweg ondermaats. Mijn review verschijnt snel op Foon4u.nl, en tegen die tijd zal ik deze blogpost van de link voorzien.

In mei test ik onder andere de Sony Xperia Z5 Compact en Xperia M5 voor Androidworld.nl. Tot over een paar weken!

Wileyfox Storm

© Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.