Blog

Samsung Galaxy S7 Edge box

De maand februari in reviews

Oei oei oei, ik ben veel te laat. Het schrijven van dit overzichtje is er helemaal bij ingeschoten vorige maand. Excuses, en hierbij alsnog de drie smartphones die ik in februari heb getest.

Samsung Galaxy S7 Edge

Een paar dagen voor de onthulling van de Galaxy S7 en S7 Edge, mocht ik met een aantal andere Nederlandse journalisten de toestellen alvast uitproberen. Ik ben erg onder de indruk: een prachtig ontwerp, krachtige hardware en prima software maken de S7 Edge een geweldige telefoon. Vooral de camera is fantastisch. Mijn reviewmodel krijg ik binnenkort, maar m’n eerste indruk is alvast hier te lezen.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7

En dat geldt ook voor de Galaxy S7, die een kleiner display zonder gebogen randen heeft. Hij ligt daarom iets fijner in de hand, vind ik. Verder is hij identiek aan zijn grotere broer en dat maakt me erg blij. Maar ja; 699 euro is geen kattenpis. Ik laat ‘m voorlopig dus aan me voorbijgaan, maar wie weet als hij goedkoper wordt? Hier in ieder geval mijn hands-on artikel.

Samsung Galaxy S7

Huawei Nexus 6P

De Nexus 6P is al een aantal maanden verkrijgbaar, maar ik heb ‘m nooit langer dan een paar minuten in handen gehad. In februari had ik hem eindelijk wat langer tot mijn beschikking en schreef ik deze hands-on ervaring voor Foon4u. Ik vind het een fraaie en uitstekende smartphone, maar die metalen behuizing is wel (heel) erg glad. Oef.

Huawei Nexus 6P

© Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.