Blog

SocialeZaak

Studieopdracht SocialeZaak afgerond, neem een kijkje!

De afgelopen weken heb ik als studieopdracht een blog bijgehouden over mijn onderzoek naar het social media gebruik van Nederlandse startups. Nu is ‘ie af en nodig ik jullie van harte uit om een kijkje te nemen.

De blog vind je hier. Naast het bekijken van infographics en video-items kun je meer dan tien geschreven artikelen lezen. Ben je benieuwd waarom ik dit blog ben gestart? Lees je dan hier mijn introductiepost. En wil je weten hoe het bloggen me de afgelopen weken vergaan is? In deze post blik ik terug op deze leerzame maar intensieve studieopdracht. Ik vind het leuk als je laat weten wat je van SocialeZaak vindt. En wanneer ik mijn cijfer heb ontvangen, zal ik dit bericht van een update voorzien.

© Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.