Blog

Nexus 5x review

De maand december in reviews

Gelukkig nieuwjaar! 2015 zit erop en dus is het tijd om te kijken welke producten ik in de maand december heb getest. Op naar de reviews!

Thule Paramount 27 l

De afgelopen weken liep ik rond met de Paramount 27 l, een stevige Thule-rugtas met veel opbergruimte. Alhoewel het niet de meest hippe rugtas is, doet ‘ie zijn werk uitstekend. Met 140 euro geen impulsaankoop, maar ik vind hem zijn geld waard. Mijn review voor TabletGuide, inclusief foto’s, is hier te lezen.

thule paramount 27 l review

Nexus 5X

Ook heb ik de LG Nexus 5X aan een uitvoerige test onderworpen. De review is binnenkort te lezen op de website van Foon4u. Een tipje van de sluier: het is over het algemeen een fijne smartphone, al vallen de prestaties en accuduur me tegen. Ook het plastic ontwerp past naar mijn mening niet meer bij een telefoon 399 euro. Wel maakt de Nexus 5X prachtige foto’s en heeft hij een snelle vingerafdrukscanner, gecombineerd met de nieuwste Android-versie.

Nexus 5x review

Huawei G8

Voor Androidworld en Foon4u testte ik deze maand de Huawei G8-smartphone. Het toestel beschikt over een metalen behuizing met vingerafdrukscanner, vlotte hardware en Android 5.1. Hij kost 399 euro. Een hoop geld voor een telefoon die op een aantal vlakken weinig indruk maakt. Zo is hij vrij traag, duurt het het opladen van de accu een eeuwigheid en blijft Huawei’s software slikken. Gelukkig zijn er ook genoeg zaken dik in orde. Onder de streep is de G8 een prima smartphone met een te hoog prijskaartje, waardoor geïnteresseerden beter kunnen wachten tot hij in prijs is gedaald. Mijn uitgebreide review voor Androidworld staat al online, die voor Foon4u verschijnt spoedig.

Huawei G8 fingerprint scanner

En verder: artikel Media Totaal

Het is geen review, maar ik vind het wel leuk om het even te melden. Voor het technologietijdschrift Media Totaal heb ik een achtergrondartikel geschreven over de opmars van onbekende smartphonemerken. Erg tof om je eigen verhaal zo in een tijdschrift te zien. Media Totaal nummer 384 ligt nu de winkels voor €6,25.

© Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.