Blog

De maand november in reviews

Deze maand heb ik verschillende producten getest, al is het minder dan ik had gehoopt. Nieuwe toestellen als de LG Nexus 5X en Sony Xperia Z5 heb ik nog niet mogen ontvangen, maar ik verwacht dat daar snel verandering in komt.

ZUK Z1

Al eerder testte ik voor Foon4u.nl de ZUK Z1-smartphone. Deze maand schreef ik er ook over voor Androidworld.nl, dat overigens een nieuw ontwerp heeft gekregen. Ik vind het er erg fraai uitzien, lekker modern. Enfin, de review. De ZUK Z1 is een prima telefoon die echter niet voor de Nederlandse markt is gemaakt. Dat maakt hem niet de beste koop, maar voor sommigen is de Z1 een goede keuze. Lees mijn bevindingen in de uitgebreide review.

zuk z1

 

Thule Crossover 25L

Voor TabletGuide.nl verruilde ik mijn eigen rugzak een paar weken voor de Thule Crossover (25L). Een stoer exemplaar met veel opbergmogelijkheden, waaronder verstevigde vakken voor je laptop en tablet. Met 99 euro is ‘ie ook vrij betaalbaar. Mijn review met foto’s vind je hier.

thule crossover 25l review

Wileyfox Swift

Het Britse Wileyfox is een nieuw smartphonemerk dat sinds november met twee toestellen aanwezig is op de Nederlandse markt. De Swift is er één van, en ik heb hem uitgebreid getest. Mijn oordeel? Ik ben erg tevreden over deze budgetsmartphone met Cyanogen-software. Een interessante nieuwkomer in het goedkope assortiment. Reviews van de telefoon zijn te lezen op Foon4u.nl en MobielKampioen.nl.

wileyfox swift review

 

En verder

Het zal je niet ontgaan zijn: er is gesleuteld aan dit blog. Waar ik voorheen gebruik maakte van blog.rens-blom.com, heb ik hem overgeheveld naar rens-blom.com. Dit kon omdat ik mijn website voorzien heb van een ander thema, dat een geïntegreerde blog heeft. Ik ben er blij mee en ben momenteel nog druk met het aanpassen van de laatste zaken, waardoor de website beter te gebruiken is op je mobiel en tablet.

Daarnaast was ik deze maand druk met een hele toffe schrijfopdracht, waar ik binnenkort meer over mag vertellen. Houd dit blog dus in de gaten 🙂

Tot later!

© Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.