Blog

Plantronics backbeat fit

De maand augustus in reviews

In augustus had ik vakantie, dus was er volop tijd om product reviews te schrijven. Ik testte deze maand dan ook verschillende smartphones, tablets en accessoires en ben erg blij met de resultaten.

Toshiba Satellite Click Mini

Voor TabletGuide.nl testte ik de Click Mini, een 8,9″ Windows-tablet met een toetsenbord. Hij kost iets minder dan driehonderd euro en scoort eigenlijk nergens echt goed of slecht. Nou ja, lees de review maar voor alle details.

Toshiba Click mini

 

Sony Xperia Z4 Tablet

De Z4 Tablet is Sony’s nieuwste high-end tablet. Het apparaat combineert indrukwekkende specificaties en een opvallend compact ontwerp met een prijskaartje dat start bij een forse 630 euro. Of de Z4 Tablet dat geld waard is, lees je in mijn review voor TabletGuide.

Sony Xperia Z4 Tablet

 

Case-Mate Barely There voor iPhone 6

De Case-Mate Barely There is één van de meest populaire iPhone 6-hoesjes: reden genoeg om ‘m voor Digimind.nl aan een snelle review te onderwerpen. Spoiler: het is een prima hoesje, en met 15 euro is ‘ie ook lekker betaalbaar.

iPhone 6 hoesje

 

Plantronics Backbeat Fit

Ik luister graag naar muziek, zowel in de trein als achter de computer of tijdens het hardlopen. De Plantronics Backbeat Fit is een Bluetooth headset die ontworpen is voor sporters, en na een paar weken gebruik ben ik enthousiast. Hip ding, al valt de geluidskwaliteit wat tegen. Meer daarover in mijn review.

Plantronics backbeat fit

 

Sony Z4 Tablet (ja, nog een keer)

Een paar weken geleden maakte ik bekend dat ik voor Androidworld.nl product reviews ging schrijven, en hier het resultaat. De Z4 Tablet reviewde ik voor zowel TabletGuide als Androidworld, want als beginnend freelance journalist ben ik aan het oefenen om voor meerdere opdrachtgevers over één product te schrijven. Mocht je de review nog niet gelezen hebben dan kun je hier terecht.

Sony Xperia Z4 Tablet

 

Tylt Energi+

De afgelopen maanden liep ik rond met de Tylt Energi+, de meest uitgebreide en bizarre rugtas die ik ooit heb gebruikt. Veel opslagruimte, een NFC-tag en zelfs een 10.000 mAh accu om je gadgets onderweg van stroom te voorzien. Beat that, Eastpak. Helaas is de Energi+ niet verkrijgbaar in Nederland, en zul je hem dus uit de Verenigde Staten moeten importeren. Dat kost je ruim 150 euro, maar mijn review is gratis.

TYLT Energi+ backpack

 

Alcatel Idol 3

Het product waar ik deze maand het meest door ben verrast, is de Alcatel Idol 3. Deze 280 euro kostende smartphone heeft een strak ontwerp, prima hardware en draait op een nagenoeg kale versie van Android Lollipop. Wie een betaalbare telefoon zonder gedoe zoekt, heeft aan de Idol 3 een goede koop. Geïnteresseerden kunnen hier mijn review lezen.

Alcatel Idol 3

 

CAT S40

Waar ik normaal gesproken voorzichtig met smartphones omga, hoefde dat bij de CAT S40 niet. Het toestel is water- en stofdicht en valbestendig en dat heb ik uitvoerig getest. De CAT S40 mocht vallen, zwemmen en diende op een feestje als voetbal. Zelfs een duik in een kan met bier kon deze bouwvakkerstelefoon niet klein krijgen. Over het stevige ontwerp valt dan ook niet te klagen, al blijkt de hardware aan de teleurstellende kant. De prijs van ruim vierhonderd euro is voor de CAT S40 dan ook te hoog, zo schreef ik in mijn review voor Androidworld.

CAT S40

 

Zo, augustus zit erop. September betekent dat de studie weer begint, maar de product reviews blijven verschijnen. Momenteel test ik de Huawei P8 Lite en Sony Xperia Z3+ en voor deze maand heb ik ook nog de Xiaomi Mi4i, Honor 7 en Samsung Galaxy S6 Edge+ op mijn verlanglijstje staan. Genoeg te doen dus, en ik heb er veel zin in. Tot over een paar weken!

© Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.