Blog

Remix Ultra Tablet

De maand juli in reviews

Een nieuwe blogcategorie is geboren. In ‘De maand in reviews’ breng ik jullie maandelijks op de hoogte van de product-reviews die ik geschreven heb. Variërend van tablets, smartphones, accessoires en andere zaken: hier vind je een korte samenvatting van en links naar de reviews. Laten we beginnen met mijn favoriet van deze maand, de Remix Ultra Tablet.

Remix Ultra Tablet

In januari was ik aanwezig op de CES, een grote elektronicabeurs die jaarlijks gehouden wordt in Las Vegas. Op de beursvloer ontmoette ik het Jide, een Chinees bedrijf dat bijna zover was om zijn eerste tablet te lanceren op Kickstarter. Mijn eerste indrukken van de Remix Ultra Tablet waren positief en na een succesvolle Kickstarter-campagne kreeg ik als eerste Nederlandse journalist de mogelijkheid om de tablet aan een review te onderwerpen. Die review is nu te lezen op TabletGuide.nl, en alhoewel het geen slechte tablet is, raad ik hem Nederlandse consumenten nog niet van harte aan.

Remix Ultra Tablet

 

Case Logic Griffith Park rugtas

Het afgelopen jaar ben ik erachter gekomen hoe belangrijk een goede (rug)tas is. Ik reis doordeweeks ruim drie uur per dag en draag naast de nodige boterhammen en andere zaken ook verschillende elektronica met mij mee. Nu kreeg ik van Tabletguide.nl de kans om diverse rugtassen te testen, iets waar ik blij gebruik van gemaakt heb. Deze maand testte ik de Griffith Park van Case Logic, een model dat zich richt op de tablet- en laptopgebruiker. De review vind je hier, maar samengevat ben ik er erg tevreden mee.

Case Logic Griffith Park

 

Smartphone-hoesjes

Voor Digimind.nl onderwierp ik deze maand hoesjes voor de Apple iPhone 6 en Sony Xperia Z3 Compact aan een review. De Otterbox Strada Folio case voor de iPhone beviel goed, maar met de Smart Style-up cover voor de Z3 Compact heb ik wisselende ervaringen.

Baseus sportriem

Zo’n sportriem is een leuke vervanger van de sportarmband, maar deze riem van Baseus kun je beter in de winkel laten liggen. Op papier biedt de riem ruimte aan een smartphone van maximaal 6″, maar toestellen van 5,5″ passen met geen mogelijkheid. En toen ik een telefoon erin deed die wel paste, bleek de rits van de riem stuk. Niet zo handig als je wilt hardlopen. Deze accessoire belandde na de review dan ook in de vuilnisbak.

Baseus sportriem

 

Toshiba Chromebook 2

Maar goed, laten we afsluiten met iets leuks. Toshiba stuurde mij de Chromebook 2 op, die ik een aantal weken heb kunnen gebruiken. Prima ontwerp, goed (Full-HD) scherm en een accuduur van acht uur. Wel is ‘ie vrij traag en ook Chrome OS is nog niet perfect. Geïnteresseerd in de 370 euro kostende Toshiba Chromebook 2? Mijn bevindingen lees je hier.

Toshiba Chromebook 2

 

Zo, dat was het dan. De eerste ‘De maand in reviews’ zit erop en ik ben benieuwd wat jij van dit concept vindt. Wat is leuk, wat zou je liever anders zien? Ik hoor het graag in een reactie onder dit blog, via social media of in een mailtje naar info (at) rens-blom (punt) com.

© Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.