Blog

rens blom androidworld

Androidworld als nieuwste opdrachtgever

Een paar dagen geleden liet ik het al weten op social media: naast mijn huidige werkzaamheden ga ik product reviews schrijven voor Androidworld. Hier ben ik erg blij mee en ik hoop bij Androidworld veel ervaring op te doen.

Androidworld is één van de grootste Nederlandse techwebsites en publiceert dagelijks nieuwsartikelen, achtergrondstukken, tips en trucs en product reviews. Daar schrijf ik ook graag over en ik ben dan ook blij om te mogen melden dat ik bij Androidworld aan de slag ga als product reviewer.

En wanneer ga je daar iets van merken? Nou, binnenkort. Momenteel test ik voor Androidworld de Sony Xperia Z4 Tablet en CAT S40 smartphone, en die reviews verschijnen binnen enkele weken. Nogmaals dank voor de felicitaties, ik heb er veel zin in.

2 Coments

 • Thom Knepper14 augustus 2015

  Is wel mooi, kreeg dit artikel als Google Now kaart!!

  Beantwoorden
 • De maand augustus in reviews - Rens Blom2 september 2015

  […] Androidworld als nieuwste opdrachtgever 13 augustus 2015 […]

  Beantwoorden
 • © Rens Blom 2018 - Alle rechten voorbehouden.